Unga filmverkstan

UNGA FILMVERKSTAN (för dig mellan 10-19 år)

Går du i skolan och vill göra film på din fritid? Unga filmverkstan är Cnemas och Kulturskolan filmverksamhet på fritiden för dig mellan 10-19 år.

Unga filmverkstan är platsen för dig som vill lära dig att göra film – både animerad i stop motion-teknik och filmad med kamera. Här får du öva på att skriva manus, redigera och berätta med rörlig bild. Unga filmverkstan har handledartid mellan 16-18 en vardag i veckan under höst- och vårtermin.

Anmälan sker genom Kulturskolan.

FÖRDJUPNINGSKURS (för dig mellan 15-25 år)

Är du mellan 15-25 år och gillar att filma, redigera eller allmänt skapa film? Cnema har tillsammans med Kulturskolan skapat en kurs för just dig som vill fördjupa dig i filmskapande!

Under en termin får du träffa folk som jobbar i filmbranschen, fördjupa dig i filmproduktionens alla delar och producera en egen film. Vi letar efter dig som har ett intresse för hela processen eller en speciell del i filmskapandet och som vill förbättra dina kunskaper.

Kursen VT 2022 kommer vara på Tisdagar mellan 18:30 – 20:00 med kursstart den 1:e mars. Anmälningar för HT 2022 öppnar Augusti/September.

Anmälan är nu öppen och sker genom Kulturskolan!
Finns platser kvar för Vårterminen! Kontakta kursansvarig Johan Mild

Anmäl dig här

Vid frågor kontakta mediepedagog Christian Tidebrink:
ungafilmverkstan@cnema.se
011-15 24 57

Anmäl dig här

Vid frågor kontakta mediepedagog Johan Mild:
johan.mild@cnema.se
011-15 24 75

Avslutning

AVSLUTNING

Här publicerar vi information om terminsavslutningar.