Unga filmverkstan

UNGA FILMVERKSTAN (för dig mellan 10-19 år)

Går du i skolan och vill göra film på din fritid? Unga filmverkstan är Cnemas och Kulturskolan filmverksamhet på fritiden för dig mellan 10-19 år.

Unga filmverkstan är platsen för dig som vill lära dig att göra film – både animerad i stop motion-teknik och filmad med kamera. Här får du öva på att skriva manus, redigera och berätta med rörlig bild. Unga filmverkstan har handledartid mellan 16-18 en vardag i veckan under höst- och vårtermin.

Anmälan sker genom Kulturskolan.

FÖRDJUPANDE KURS (för dig mellan 15-25 år)

Är du mellan 15-25 år och gillar att filma, redigera eller allmänt skapa film? Cnema har tillsammans med Kulturskolan skapat en kurs för just dig som vill fördjupa dig i filmskapande!

Under en termin får du träffa folk som jobbar i filmbranschen, fördjupa dig i filmproduktionens alla delar och producera en egen film. Vi letar efter dig som har ett intresse för hela processen eller en speciell del i filmskapandet och som vill förbättra dina kunskaper.

Kursen HT 2022 har öppnat för anmälningar och kommer vara på Tisdagar mellan 18:30 – 20:00. Information om vilken dag kursen startar kommer i höst.

Anmälan är öppen och sker genom Kulturskolan!


Anmäl dig här

Vid frågor kontakta Unga Filmverkstans pedagoger på:
ungafilmverkstan@cnema.se

Anmäl dig här

Vid frågor kontakta ansvarig mediepedagog Johan Mild:
johan.mild@cnema.se
011-15 24 75

Avslutning

AVSLUTNING

Här publicerar vi information om terminsavslutningar.