Filmcamp Norrköping

Kom och häng med oss i sommar och lär dig att göra film, kanske vill du regissera eller hålla i kameran – eller trivs du bättre framför kameran? Oavsett vad du gillar kan vi garantera att du kommer att få en rolig och filmisk upplevelse tillsammans med andra filmintresserade!

Läs mer om våra olika filmcamps nedan och anmäl dig redan idag.
Välkommen på en filmisk sommar!

Vi reserverar oss för eventuella förändringar beroende på aktuella restriktioner gällande covid-19. Vi ser alltid till att hålla avstånd till varandra, tillhandahåller desinfektionsmedel och värnar om att ni får en trygg och säker upplevelse!

FILMCAMP MED FRITIDSGÅRDARNA

* FULLBOKAT *

Film Camp är ett filmläger för dig som är 13-16 år och pågår vecka 26, 28 juni-2 juli

Vill du göra film? Vill du träffa andra filmintresserade? Vill du skådespela? Eller sköta kameran? Eller skriva manus? Klippa? Fixa med make-up? Eller kostym? Häng med på årets skönaste filmhäng – FILMCAMP 2021. En hel vecka där du får vara med att skapa en film, från idé till färdig film och sen titta på den på en riktig bio. Filmcamp arrangeras av Cnema och Norrköpings fritidsgårdar.

MINIFILMCAMP

* FULLBOKAT *

Minifilmcamp är för dig som är 10-13 år.

Välj vilken vecka som passar dig:
Vecka 25 måndag – torsdag
Vecka 28 tisdag – fredag
Vecka 29 tisdag – fredag

I fyra dagar får du hänga med andra filmskapare och får testa olika filmtekniker. Första dagen testar vi att animera, andra dagen gör vi spelfilm och tredje dagen redigerar vi. Sista dagen streamas allt ut till förväntansfull publik bestående av föräldrar och kompisar. Häng med på fyra dagars filmskoj!

FUNKISFILMCAMP

* FULLBOKAT*

Funkisfilmcamp är ett filmläger för dig som är 12-15 år med lättare funktionsnedsättning och pågår vecka 24, 14-18 juni.

Gör film tillsammans med andra ungdomar från Norrköping! Och vi menar film
– på riktigt! Vill du skådespela, sköta kameran, regissera eller kanske sminka? På FunkisFilmcamp får du en hel vecka med filmskapande och schyst sommarhäng. Filmen/filmerna som görs kommer såklart ha egen filmpremiär på riktig bio!
(I nuläget vet vi dock inte om vi kan ta emot besökare på premiären)


Kontakt

Christian Tidebrink
Mediepedagog
christian.tidebrink@cnema.se
011-152457