Hyr Cnema

Våra fantastiska lokaler har många användningsområden, här har det hållits allt från bröllop till afterwork, bolagsstämmor och konferenser. Möjligheterna är många och med våra tekniska resurser och stora ytor kan vi hjälpa till att skapa alla möjliga typer av evenemang och tillställningar.

CNEMA är ett 1000 kvm stort film- och mediehus med biosalonger, foajé och filmlabb. Här pågår det visningar, utbildning och produktion från morgon till kväll. CNEMA är också och ett perfekt ställe att hyra för olika arrangemang.

CNEMA KAN HYRAS FÖR

Cnema kan hyras för

Årsmöten och stämmor

Debatter

Svensexor/möhippor

Visning av egna film- och medieproduktioner

Seminarier

Barnkalas

Konferenser

Personalmöten

Privat visning av biofilmer

Konferens

Boka en eller flera av våra lokaler

På Cnema kan du arrangera konferens i någon eller flera av våra salonger. Möjlighet för konferensservice i form av vatten, frukt, godis, block samt fika och pennor, samt fika och mat finns genom Visualiseringscenter C.

Jukeboxbio

Hyr en egen salong hos Cnema

Samla familj, nära vänner eller arbetskamrater och boka er alldeles egna visning. Välj bland barn- och familjefilmer, komedier, gripande draman och prisbelönta dokumentärer.

Barnkalas

Privat visning för ditt barn med vänner

Hyr en salong och titta på någon av de aktuella familjefilmerna tillsammans; en kul och oförglömlig upplevelse för både födelsedagsbarnet och alla kompisar på kalaset.

Lokaler

Lokaler

Stora salongen: Huvudrollen

192 platser

Mellansalongen: Birollen

65 platser

Lilla salongen: Statisten

40 platser

Animationslabbet: Animatören

Redigeringslabbet: Scriptan

Inspelningsstudion: Regissören

Anmälan