Arbeta hos oss

Lediga tjänster

Biografmaskinist

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer som maskinist att arbeta med filmvisningar och evenemang som föreläsningar och festivaler. I uppdraget ingår också att arbeta i biljettkassan vid behov.

I arbetet ingår hantering av digitala filmkopior, förebereda och hantera livesändningar och hantering av visnings- och IT-teknik för konferens. Exempel på hantering av film är: nedladdning av kopior, nyckelhantering (KDM), serverhantering, utförande av spellistor, schemaläggning av filmstarter, kvalitetskontroll samt viss DCP-mastering och framställande av material.

I uppdraget ligger också viss system- och teknikunderhåll som hantering av projektorer med servers, ljud samt ljus. När mindre problem uppstår ska du kunna lösa dem.

Du hälsar välkommen, informerar och hjälper publiken på ett serviceinriktat sätt.

Du kommer att ingå i ett lag med annan teknisk personal och tillsammans planerar ni verksamheten på kort och lång sikt.

Arbetstiden är främst förlagd till vardagkvällar och helger.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har gymnasieexamen och har erfarenhet från att ha arbetat som biografmaskinist med digitalbio, minst 2K, under minst 3 år. Det är önskvärt att du har erfarenhet från att ha arbetat med biljettförsäljning på biograf. Det är meriterande om du också har erfarenhet från tekniskt arbete vid evenemang, konserter, teater, föreläsningar eller liknande.

Du har god vana av arbete med IT. Vidare är det önskvärt att du har tekniska kunskaper i audio/videosystem samt ljusteknik, och kunskap i användning av TMS, Theatre Managment System, för digitalbiograf.

Personlighetsmässigt ser vi att du är en mogen person som i arbetet är kvalitetsmedveten, stresstålig och har en mycket god samarbetsförmåga. Arbete bedrivs många gånger enskilt och du är därför självgående, flexibel och tar egna initiativ.

För denna tjänst är det önskvärt att du har B-körkort.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60 % med start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du enhetschef Johan Karlsson, på telefon 011-15 2650.

Välkommen med din ansökan senast den 1 november.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här