På bio idag

tis 5 dec Clear date

Kommande evenemang

Kortfilmsdagen 2023

21 december–21 december

KORTFILMSDAGEN 21 DECEMBER – SEX SORTERS FILMER, SJU SORTERS KAKOR Kom och fira årets kortaste dag tillsammans med sex sorters kortfilmer och sju sorters kakor …

Biljetter till Kortfilmsdagen 2023

Familjebio

LOVBIO

Varje lov visas extra mycket film för hela familjen

BARNKALAS

Hyr en egen salong hos Cnema

❄️ CNEMA JULKALENDER 2023
𝗟𝗨𝗖𝗞𝗔 𝟰: 𝗕𝗜𝗢 𝗠𝗘𝗗 𝗕𝗔𝗕𝗬
En gång i månaden fylls salongen med jollrande babys och filmsugna föräldrar. Visningarna är speciellt till för nyblivna föräldrar och anpassade för de små med lägre ljud i en svagt upplyst salong. Hög mysfaktor och en trevlig upplevelse för alla inblandade.

Håll utkik efter mer BabyBio på våra sociala medier och på cnema.se!
...

3 0

❄️ CNEMA JULKALENDER 2023
𝗟𝗨𝗖𝗞𝗔 𝟯: 𝗦𝗢𝗣𝗥𝗢𝗣𝗧𝗜𝗠𝗜𝗦𝗧𝗘𝗥𝗡𝗔 𝗩𝗔̈𝗟𝗝𝗘𝗥 𝗙𝗜𝗟𝗠
Kvinnoorganisationen Soroptimisterna och Cnema presenterar ett urval starka filmer med kvinnor i fokus. Vi är glada för detta samarbete och ser fram emot nya datum till våren!

Håll utkik efter mer från Soroptimisterna på våra sociala medier och på cnema.se!
...

11 0

🩰 𝗟𝗜𝗩𝗘 𝗣𝗔̊ 𝗕𝗜𝗢: 𝗡𝗢̈𝗧𝗞𝗡𝗔̈𝗣𝗣𝗔𝗥𝗘𝗡
📆 19 december 19:15 | 🎟 https://cnema.se/film/st00019842/
𝗝𝘂𝗹𝗯𝗮𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘀 𝗷𝘂𝗹𝗯𝗮𝗹𝗲𝘁𝘁. 𝗨𝗽𝗽𝗹𝗲𝘃 𝗧𝗷𝗮𝗷𝗸𝗼𝘃𝘀𝗸𝗶𝗷𝘀 𝗡𝗼̈𝘁𝗸𝗻𝗮̈𝗽𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱 𝗸𝗼𝗿𝗲𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶 𝗮𝘃 𝗥𝘂𝗱𝗼𝗹𝗳 𝗡𝘂𝗿𝗲𝗷𝗲𝘃. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝗽𝗮̊ 𝗯𝗶𝗼 𝗳𝗿𝗮̊𝗻 𝗢𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗕𝗮𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗶 𝗣𝗮𝗿𝗶𝘀.
En julafton får unga Clara en livlös marionett, en nötknäppare. Med den i famnen somnar hon och drömmer om en fantasivärld där både leksaker och rädslor väcks till liv. Berättelsen om Nötknäpparen, skriven av den tyska romantikens mästare Hoffmann, inspirerade den franske balettdansaren och koreografen Marius Petipa att skapa en första dansversion 1892.
År 1985 satte Rudolf Nurejev upp baletten på Parisoperan med scenografi och kostymer som förstärkte berättelsen. Snöflingor, blommor och förtrollade landskap blir bakgrunden till den bländande koreografin. Mitt bland tennsoldater, råttor och överdimensionerade dockor blir barndomens värld till en balett. Claras drömmar och mardrömmar väcks till liv genom Tjajkovskijs färgstarka musik.
...

14 0

❄️ CNEMA JULKALENDER 2023
𝗟𝗨𝗖𝗞𝗔 𝟮: 𝗟𝗜𝗩𝗘 𝗣𝗔̊ 𝗕𝗜𝗢
Res iväg till världens stora kulturscener i våra bekväma biograffåtöljer och njut av musik, balett och opera i världsklass. 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗖𝗮𝗹𝗹𝗮𝘀, 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲 𝗥𝗶𝗲𝘂 och 𝗕𝗲𝗿𝗹𝗶𝗻𝗳𝗶𝗹𝗵𝗮𝗿𝗺𝗼𝗻𝗶𝗸𝗲𝗿𝗻𝗮 varvas med livesänd balett från Paris och livesänd opera från New York.

Håll utkik efter mer Live på bio på våra sociala medier och på cnema.se!
...

14 0