På bio idag

mån 22 jul Clear date

Kommande evenemang

Kalla Kårar presenterar SOMMARSKRÄCK

10 augusti–8 september

Sommar, sol och varma dagar. Ljumma sommarkvällar och  ljusa nätter. Då passar det ju väldigt bra med kalla kårar tycker vi, för det finns väl …

Biljetter till Kalla Kårar presenterar SOMMARSKRÄCK

Beetlejuice X 3

30 augusti–13 september

Tre gånger kaos, tre gånger kul – Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice! CNEMA och Östgötateatern presenterar ett exklusivt erbjudande för alla Beetlejuice-fans! Upplev demonen och bio-exorcisten Beetlejuices …

Biljetter till Beetlejuice X 3

Familjebio

Familjebio

Aktuella familjefilmer

LOVBIO

Varje lov visas extra mycket film för hela familjen

BARNKALAS

Hyr en egen salong hos Cnema

🎥 𝗘𝗭𝗥𝗔
📆 Biopremiär 9 augusti | 🎟 https://cnema.se/film/st00021344/
𝗘𝗻 𝘃𝗮𝗿𝗺, 𝗸𝗼𝗺𝗶𝘀𝗸 𝗼𝗰𝗵 𝗼𝗳𝗼̈𝗿𝘂𝘁𝘀𝗮̈𝗴𝗯𝗮𝗿 𝗳𝗶𝗹𝗺 𝗼𝗺 𝗮𝘁𝘁 𝗮𝗹𝗹𝘁𝗶𝗱 𝘃𝗮𝗿𝗮 𝘀𝗶𝗴 𝘀𝗷𝗮̈𝗹𝘃. 𝗘𝗻 𝗽𝗮̊𝗺𝗶𝗻𝗻𝗲𝗹𝘀𝗲 𝗼𝗺 𝗮𝘁𝘁 𝗱𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗺 𝗴𝗼̈𝗿 𝗼𝘀𝘀 𝗮𝗻𝗻𝗼𝗿𝗹𝘂𝗻𝗱𝗮 𝗮̈𝗿 𝗮̈𝘃𝗲𝗻 𝗱𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗺 𝗮̈𝗿 𝘃𝗮̊𝗿𝗮 𝘀𝘁𝗼̈𝗿𝘀𝘁𝗮 𝘀𝘁𝘆𝗿𝗸𝗼𝗿.
Max Brandel, en före detta framgångsrik komediförfattare som blev en inte så framgångsrik standup-komiker, bor halvtid med sin briljanta men komplicerade son Ezra som kämpar med autism. Max är osams med sin exfru och hennes nya pojkvän om hur de ska bemöta deras sons behov och bestämmer sig för att kidnappa Ezra och ta med honom på en roadtrip, med katastrofala men komiska följder.
...

3 0

𝗡𝗨 𝗢̈𝗣𝗣𝗡𝗔𝗥 𝗩𝗜 𝗜𝗚𝗘𝗡 𝗘𝗙𝗧𝗘𝗥 𝗦𝗢𝗠𝗠𝗔𝗥𝗦𝗧𝗔̈𝗡𝗚𝗡𝗜𝗡𝗚
Känslan när du sitter i salongen igen efter ett längre sommaruppehåll är ren och skär glädje. Välkommen tillbaka, vi har verkligen saknat dig. 💕
𝙎𝙚 𝙫𝙖̊𝙧𝙖 𝙤̈𝙥𝙥𝙚𝙩𝙩𝙞𝙙𝙚𝙧 𝙤𝙘𝙝 𝙖𝙠𝙩𝙪𝙚𝙡𝙡 𝙧𝙚𝙥𝙚𝙧𝙩𝙤𝙖𝙧 𝙥𝙖̊ 𝙘𝙣𝙚𝙢𝙖.𝙨𝙚
...

13 0

1️⃣ 𝓭𝓪𝓰 𝓽𝓲𝓵𝓵𝓼 𝓿𝓲 𝓸̈𝓹𝓹𝓷𝓪𝓻
Imorgon är dagen äntligen här - vi öppnar igen efter sommarstängning. Vi har längtat och planerat många bra filmupplevelser för dig att njuta av.

Vi ses i biomörkret! 💕
...

12 0

2️⃣ 𝓭𝓪𝓰𝓪𝓻 𝓽𝓲𝓵𝓵𝓼 𝓿𝓲 𝓸̈𝓹𝓹𝓷𝓪𝓻
🎥 𝗥𝗘𝗗 𝗜𝗦𝗟𝗔𝗡𝗗
📆 Visas som helgfilm med start 20 juli | 🎟 https://cnema.se/film/st00021312/
𝗘𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝘁 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗹𝗶𝗴 𝗳𝗶𝗹𝗺 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲𝗿𝗮𝗱 𝗮𝘃 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘀𝗼̈𝗿𝗲𝗻𝘀 𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗿𝗻𝗱𝗼𝗺.
Thomas växer upp på en militärbas på Madagaskar där fransmännen fortfarande är stationerade, trots att landet varit självständigt i drygt tio år. Den tio-årige Thomas identifierar sig med en detektiv som heter Fantômette, en maskerad seriehjältinna som har en förmåga att ströva fritt på nätterna och avslöja vuxenvärldens mysterier. Thomas iakttar omgivningarna med nyfiken blick på allt som omger honom, framför allt de vuxnas ofta förbryllande beteende. Samtidigt öppnas både hans och alla andras värld undan för undan upp mot en ny verklighet.
...

4 0

3️⃣ 𝓭𝓪𝓰𝓪𝓻 𝓽𝓲𝓵𝓵𝓼 𝓿𝓲 𝓸̈𝓹𝓹𝓷𝓪𝓻
🎥 𝗟𝗔̊𝗧 𝗠𝗜𝗚 𝗚𝗔̊
📆 Visas som helgfilm med start 20 juli | 🎟 https://cnema.se/film/st00021170/
𝗘𝘁𝘁 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝘃𝘁, 𝗸𝗮𝗿𝗮𝗸𝘁𝗮̈𝗿𝘀𝗱𝗿𝗶𝘃𝗲𝘁 𝗱𝗿𝗮𝗺𝗮 𝘀𝗼𝗺 𝗿𝗼̈𝗿 𝘀𝗶𝗴 𝗶 𝘀𝗸𝗮̈𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝘂𝗻𝗸𝘁𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗹𝗹𝗮𝗻 𝗸𝘃𝗶𝗻𝗻𝗹𝗶𝗴 𝗹𝘂𝘀𝘁, 𝗳𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶𝗻𝗶𝘁𝗲𝘁 𝗼𝗰𝗵 𝗹𝗮̈𝗻𝗴𝘁𝗮𝗻 𝗲𝗳𝘁𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗸𝗻𝘆𝘁𝗻𝗶𝗻𝗴.
Claudine är en medelålders sömmerska som bor med sin vuxna son, som är rullstolsburen och behöver mycket hjälp. Claudine kämpar för att ge honom ett så bra liv som möjligt och lägger inte mycket tid på sig själv. Men en dag i veckan tar hon sig till ett hotell där hon har anonymt sex med män på genomresa. Men så bestämmer sig en av männen att förlänga sin vistelse i avsikt att fördjupa deras relation.
...

3 0