Evenemang

Kulturnatt på Cnema

29 september – 1 oktober

Kulturnatt på Cnema

Kulturnatten äger i år rum den 29 september till den 1 oktober. Det kommer att bli tre dagar och kvällar fyllda av kultur, både i hjärtat av Norrköping och utanför city.
Vi visar massor med bra film med fri entré eller med Kulturnattsrabatt för alla åldrar! Alla animeälskare kan verkligen förkovra sig när visar vi den klassiska Millenium Actress.
För alla historienördar tillika Norrköpingsälskare visar vi filmen om Norrköpings biografhistoria som Cnema samproducerat med Norrköpings Stadsmuseum.

29 september
På fredagen kan du kika in i maskinrummet innan filmvisningen av Oppenheimer och se hur filmkopian på 35 mm förbereds för visning.

30 september
För alla upp till 12 år har vi på lördagen en spännande filmskattjakt med våra mediepedagoger, skattjakten pågår mellan 13:00-16:00. Ingen föranmälan eller biljett behövs utan kom när det passar!

Norrköpings filmfond presenterar två filmer: LOST IN THE SKY av Kojan Film samt dokumentären FILMKOLLEKTIVET – DRÖMMEN OM LÅNGFILMEN av Crazy Pictures , alla filmskapare är på plats och introducerar filmerna.

31 september
Sju rykande färska svenska kortfilmer kan du nu se på stor duk i ett och samma filmpaket!

Varmt välkommen på en filmisk Kulturnatt!