Kompisbio

KOMPISBIO

Kompisbio är för dig mellan 15-20 år. En gång i månaden visas film från bio-toppen i den största salongen, helt utan kostnad. Biljetterna hämtas på Cnema, Kungsgatan 56. Om du inte har möjlighet att hämta biljett så kan du maila kompisbio@cnema.se eller ringa 011-15 24 63.

Hur gör jag om jag vill gå?

Hämta din biljett i biljettkassan på Kungsgatan 56 för att säkra en plats. 

20 januari

THE HUNTSMAN: WINTER'S WAR
I uppföljaren till Snow White and the Huntsman får drottning Ravennas syster Freya höra vad som hänt sin syster och samlar sina krigare för att ge tillbaka den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. Men när Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin. De enda som kan hindra detta är ett par jägare som förvisats från riket efter att de brutit mot drottningens viktigaste regel. Reglen om att aldrig bli förälskade!

Kommande:

28 februari

FILM: SING
Det animerade äventyret SING utspelar sig i en värld som vår egen, men där alla invånare är djur. En stilig Koala vid namn Buster Moon (röst av oscarbelönade Matthew McConaughey) chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist - ja, kanske till och med överoptimist, och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslaget än något annat världen sett. Några av de tävlande är en blues-mus (Seth MacFarlane), en tonårig elefant med scenskräck (Tori Kelley), en utarbetad grismor (Reese Witherspoon) och ett punkrockande piggsvin (Scarlett Johansson) som inget hellre vill än att slå igenom som soloartist.

23 mars

Kompisbio är ett sätt att ge ungdomar från hela kommunen en mötesplats. Satsningen är finansierad av extra medel som Norrköpings kommun har fått av staten, för mottagandet av asylsökande och nyanlända. Biokvällarna ska vara integrationsfrämjande och drivs i samarbete med Kungsgårdsgymnasiets Språkintro.