WATCH A MOVIE

WATCH A MOVIE

Watch a Movie är höstlovets räddning, då det på Cnema arrangeras barn- och ungdomsfilmfestival med massa film och andra aktiviteter. Ta chansen att vara med och bestämma vad vi gör på årets festival!

Vill du vara med och arrangera höstlovsfilmfestivalen Watch a Movie 2017? Vi söker ungdomar mellan 10-16 år som tillsammans med oss planerar filmvisningar och andra roliga aktiviteter för höstens Watch a Movie! Vi kommer att ses ca 1 gång i veckan från slutet av augusti, för att bestämma filmer och organisera festivalen ihop. Är du intresserad av att vara med? Maila Cajsa på cajsa.nolskog@cnema.se så får du mer information!

Varje lov visas extra mycket barnfilm på Cnema och den stora höjdpunkten under året är höstlovet då Cnema arrangerar filmfestivalen Watch a Movie för barn och unga. Under veckan visas mängder med filmer och det ordnas aktiviteter så som pyssel i foajén, prova på-verkstäder i filmanimation, TV-spelsturneringar och mycket mer. De aktuella biofilmerna är utvalda av barn och ungdomar och de visas till ett plånboksvänligt pris.