Skolbio på Cnema

Norrköpings kommun erbjuder alla elever och lärare i Norrköpings kommunala skolor och friskolor att se film på lektionstid. Skolbion riktar sig till alla åldrar från förskola till vuxenutbildning. Film är ett fantastiskt pedagogiskt hjälpmedel och kan användas som utgångspunkt för en diskussion eller som start på ett ämnesområde för att väcka intresse och engagemang. Inte minst för elever med läs- och skrivsvårigheter.

Nedan ser ni vårt filmutbud av skolbiofilmer just nu. Välj visning i rullningslisten och klicka sedan på boka. Efter att ni bokat kommer ni automatiskt att få en bekräftelse skickad till er. Har ni några problem med bokningen kan ni maila till skolbio@cnema.se eller ringa till 011-152457. Tänk också på att om ni kommer från en folkhögskola måste ni klicka i friskola som alternativ, annars får ni inte plats att skriva i alla fakturauppgifter. 

På grund av de rådande omständigheterna kring Covid-19 kommer vi endast att släppa in 50 personer per visning på skolbion. Vi visar alla filmer i vår största salong som normalt tar 200 personer. På detta sätt kan alla hålla avstånd.

Vid insläpp kommer vi att släppa in både från vår huvudentré samt från bakgården. Mail kommer gå ut efter bokning om vart just er klass ska gå in någonstans.

Cnemas lokaler har en hög städfrekvens för att säkerställa att ni har en ren miljö att vistas i under ert besök.

Kostnaden för filmerna är 30kr för filmer över 1h och 20kr för filmer som är kortare än 1h. 

Filmhandledningar som finns just nu till filmer i vårt skolbioprogram hittar ni genom att klicka nedan.