Kiosk

Ekologiskt biogodis

På Cnema bryr vi oss om miljön och vårt klimat. Mycket av vårt biosnacks är därför framställda på ett sätt som är schysst mot både miljö och människor.

I kiosken hittar du både gamla och nya favoriter från bl.a. Ekorrens Ekologiska och Kung Markatta. Missa inte heller den bubblande smakupplevelsen från Whole Earth som har ersatt vårt traditionella läskutbud. Mums!
Förutom det så finns det fika, kaffe, smakis, delicatoboll, mazarin eller en liten chokladbit.

KUNG MARKATTA

Tänk Eko-logiskt!
Bra mat ska inte innehålla onödiga tillsatser eller vara besprutad med bekämpningsmedel. Men ekologiska produkter är väldigt logiska. Vad som inte är logiskt är den andra maten och produkterna: de är för billiga, de innehåller inte ett uns av det som det smakar, de belastar miljön med onödiga gifter och bidrar till miljöförstöring.
Tillsammans kan vi tänka mer logiskt och ekologiskt!
Hälsningar, Kung Markatta

Ekorrens ekologiska

Ekorren ekologiska smågodis innehåller ekologiska ingredienser. Smaker och färger kommer från riktiga frukter, växter och bär. I godsakerna finns inga konstgjorda färg- och smakämnen, syntetiska sötnings- eller konserveringsämnen.
Inga konstigheter med andra ord - bara 100 % naturligt gott!

Whole Earth

Whole Earths produkter tillverkas av naturliga ingredienser från ansvarstagande odlare och producenter, och passar alla som vill äta hälsosam, god mat och samtidigt bryr sig om vår planet.
Whole Earths läsk är ett ekologiskt alternativ till läsk. De tillverkas av fruktjuicer och sötas med agavesirap. Finns i flera goda, uppfriskande smaker.