Jobba på Cnema

CNEMA SÖKER NY BILJETTFÖRSÄLJARE

Nu söker vi en person som ska jobba i vår biljettkassa några pass i veckan samt koordinera kassaarbetet för samtliga som jobbar i biljettkassan. Cnema har öppet varje kväll och helgdag och här möter du och hjälper besökare med frågor om och köp av biljetter samt kioskvaror. Biljettkassan är ansiktet utåt och många frågor kommer till den som sedan slussas vidare i organisationen. I arbetet ingår också att koordinera arbetet i biljettkassan så att Cnema kan hålla en mycket god service till besökare. Du håller ihop arbetet i kassan och utför vissa administrativa sysslor som t ex schemaläggning, beställningar, uppdatering av rutiner och hålla i månadsmöten. Du kommer ingå i ett gäng om tre personer i Cnemas biljettkassa och kommer arbeta nära biografmaskinisterna samt Cnemas övriga personal.

Om dig vi söker

Du är en kommunikativ och social person som gillar att arbeta tillsammans med andra. I kassan kan det ibland vara mycket att göra, ibland lugna perioder. Det ställer krav på att du är stresstålig, har känsla för service, är noggrann och ansvarsfull. Du är en stabil och trygg person som känner dig själv bra.

Du har:
 Minst treårig fullständig gymnasieutbildning och påbörjad universitetsutbildning.
 Erfarenhet från kassaförsäljning.
 Erfarenhet från arbete inom film, kultur- och evenemangsverksamhet är meriterande.
 God IT-vana

Sista dag för ansökan
Löpande
Start 14 oktober exklusive internutbildning dagar innan efter överenskommelse.

Anställningsform
Visstidsanställning med timrapportering. Omfattning i snitt omkring 50 timmar/månad. Arbetspassen är förlagda till eftermiddagar, kvällar och helger.

Upplysningar
Enhetschef, Cnema, Johan Karlsson, 011-152650, johan.karlsson@cnema.se
Ansökan med CV skickas till: johan.karlsson@cnema.se