Funkis-filmcamp!

Funkis-Filmcamp är ett filmläger för dig som är 12-15 år med lättare funktionsnedsättning. Gör film tillsammans med andra ungdomar från Norrköping! Och vi menar film – på riktigt! Vill du skådespela, sköta kameran, regissera eller kanske sminka? På Funkis-Filmcamp får du en hel vecka med filmskapande och schyst sommarhäng. Filmen/filmerna som görs kommer såklart ha egen filmpremiär på riktig bio med inbjudna anhöriga!

Tid: 12 aug-16 aug 10-15 varje dag.
Var: Uppstart sker varje morgon på Cnema, Kungsgatan 56. Sedan kan det hända att vi är någon annanstans på dagen beroende på inspelningen
Mat: Lunch och fika ingår varje dag.
Anmälan: Görs senast 14:e juni i formuläret nedan.
Kostnad: GRATIS!
Antalet är begränsat till 8 st så det är först till kvarn som gäller. Deltagarna måste kunna fungera i grupp, ha koll på sin egen medicinering och klara sig utan personlig assistent.

Ledare på Funkis-Filmcamp är Lasse Johansson, Sandra Tengvall och Christian Tidebrink. Lasse Johansson har tidigare jobbat som medielärare och jobbar nu på filmproduktionsbolaget FilmOasen. Sandra Tengvall har tidigare jobbat som filmpedagog och jobbar nu på filmproduktionsbolaget Runda Bordet. Christian Tidebrink jobbar som filmpedagog på Cnema och tar vanligtvis emot skolklasser som vill göra film. Tidigare arbetade han som lärare på Matteusskolans särskola.

Vid frågor: maila filmcamp@cnema.se eller ring Christian på 011-152457 eller Lasse på 0702-393302