Sensoria

Regissörsbesök 1 november

REGISSÖR OCH SKÅDESPELARE GÄSTAR VISNINGEN! 
Är du intresserad av att göra film? Regissör Christian Hallman är uppvuxen i Norrköping och svarar på frågor efter visningen. Missa inte chansen att höra mer om arbetet bakom Sensoria. 

Caroline, en kvinna i övre trettioårsåldern har mist allt hon brytt sig om. Hon vill få en nystart på livet och flyttar in i en ny lägenhet. I huset bor också My, en ung flicka som, precis som Caroline, letar efter tröst och något att dröja sig kvar vid. Caroline och My blir snabbt vänner och My börjar nästan behandla Caroline som en mamma. Men snart visar det sig att allt inte står rätt till och att My inte har varit helt ärlig med sina motiv eller sitt förflutna. Sakta börjar det som skulle bli en nystart istället bli en kolsvart mardröm. Sensoria är en psykologisk nordic-noir-thriller som utspelar sig i ett lägenhetskomplex från 70-talet där allt inte riktigt är vad det verkar.


WATCH A MOVIE

Höstlovet är räddat - Watch a Movie är tillbaka! 28 oktober till 5 november arrangeras det på Cnema barn- och ungdomsfilmfestival med massor av film och andra aktiviteter. Under veckan visas mängder med filmer och det ordnas aktiviteter så som pyssel i foajén, prova på-verkstäder i filmanimation, TV-spelsturneringar och mycket mer. De aktuella biofilmerna är utvalda av barn och ungdomar och de visas till ett plånboksvänligt pris. 

Upptäck vad vi gör för dig!
Välj innehåll

Kalender

Välj dag