Goonies - Dödskallegänget

CnemaClassic | 26 augusti 18:00

Legendarisk 35-årsjubilerande ungdomsäventyrsfilm!

Bröderna Mikey och Brandon är på väg att flytta från sin stad Astoria. Orsaken är att man planerat att riva ner hela staden för att bygga en golfbana, om man inte lyckas få ihop tillräckligt med pengar för att stoppa projektet, vilket inte är troligt.
Men Mikey hittar av en slump en skattkarta efter den ökända piraten ”One-Eyed” Willy. Mikey och hans vänner beslutar sig för att hitta skatten. De hittar ingången till en grotta som ska leda dem rätt. Problemet är bara att grottan ligger under en stängd restaurang som numera hyser den efterlysta kriminella familjen Frattelli. De vill inte gärna att deras gömställe upptäcks, samtidigt som de mer än gärna vill ha tag i skatten själva, så de ger sig efter ungdomsgänget. kommer Goonies att hitta skatten först, så att de kan rädda sin stad?

Filmen visas för första gången oklippt på bio i Sverige!


PRESSREAKTION
”Härligt barnsligt matinéäventyr” – Moviezine

”The Goonies kommer från den guldålder då allt Steven Spielberg rörde vid blev till vilda, fantasifulla äventyr för såväl vuxna som barn. Även om han överlämnat registolen till Richard Donner här så lyser hans kittlande barnslighet igenom i en spännande matinésaga vars tempo, charm och uppfinningsrika idéer överskuggar en del stereotyper.” – Moviezine

Upptäck vad vi gör för dig!
Välj innehåll

Kalender

Välj dag