Kom och fira på CNEMA! HURRA! 

Vill ni fira födelsedag, kanske namnsdag eller vill ni bara ha skoj? Det finns alltid anledning att ställa till med kalas och CNEMA ordnar festen!
 

Maxantal för ett biokalas är 10 barn, det finns inget minimiantal.

Kalaset startar ca 1,5 h innan filmen, då finns gott om tid att öppna presenter, dansa till favoritmusik, leka roliga lekar och såklart att fiska i fiskdammen efter smaskigt biogodis.
Vi har alltid en värd på plats för att se till att alla har kul och men föräldrarna får snällt vänta utanför under fikat, givetvis är de välkomna på kalaset men fikat är menat för barnen :)

Skojigheterna avslutas i biosalongen med filmen ni valt på förhand ur vår ordinarie barnfilmsrepertoar för helgen, här får även föräldrar vara med och titta på filmen (max 40 personer i salongen).

Kostnaden för festligheterna är 500 kr (i priset ingår enklare fika och en liten godispåse till barnen) + biobiljetter (biljettpris hittar ni vid varje film).
Vi fakturerar hela kostnaden för kalas och biobiljetter, för detta behövs personnummer och adress.

Vi följer upp förfrågningar om barnkalas kontinuerligt, alla helger står inte till förfogande men kom med ett datumförslag så kollar vi sedan upp tillgängligheten för personal, utrymme och film.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan!

Välkomna till festen!