Biljettinformation

Boka och köp biljetter

Webbplats 

Till höger under filminfo hittar du VÄLJ VISNING där ser du alla datum och tider som finns tillgängliga. När du valt det datum och tid som passar dig bäst under respektive föreställning klickar du på BOKA/KÖPFinns inga datum eller tider utsatta betyder det att filmen inte är tillgänglig för köp. Den är antingen inte kvar på repertoaren eller så är det en kommande titel där datum och tider inte är satta ännu. Biljettköp på webben sker via Klarna, som garanterar säkerhet och trygghet. Du kan välja att betala mot faktura, delbetalning, direktöverföring via din bank eller BankID eller med betalkort. 

Biljetten får du till din mail och du visar upp den när du går in i salongen, vi kräver inte att du skriver ut den på papper. Följ alla stegen för att slutföra ditt biljettköp, se noga till att du angivit rätt e-postadress. När du valt den film samt det datum du vill köpa biljetter till kommer du vidare till betalsidan. Biljetten får du skickad till dig digitalt.Vid köp av en rabbaterad biljett (student, pensionär) behöver du kunna visa upp giltigt leg/intyg. 

Telefon 

Biljetter bokas även via telefon när kassan är öppen och i mån av tid. Ring 011-15 15 15 för att boka biljett i biljettkassan. Obs! Öppettiderna varierar beroende på dagens föreställningar. Läs mer under fliken Öppettider.

Biljettkassa

Biljettkassan finns i foajén på Cnema, Kungsgatan 56. I vår biljettkassa kan du köpa och boka biljetter, samt betala och hämta biljetter bokade via webbplatsen eller telefon.
Det går bra att betala med de flesta konto- och kreditkort så som Visa och Mastercard. Vi tar däremot inte emot Maestro, Electron eller American Express. Vi tillhandahåller betalning mot faktura/rekvisition för företag eller organisationer. Vi tar inte emot presentkort från andra biografer.