Biljettinformation

Boka och köp biljetter

Webbplats

Du kan köpa och boka dina biljetter direkt via vår hemsida. Välj den föreställning du vill se och följ sedan instruktionerna. 

NYTT BILJETTSYSTEM

Den 26:e maj byter CNEMA biljettsystem och biljettköp på webben kommer att bli enklare. Du kommer att kunna köpa biljetter med ditt betalkort, mot faktura eller med delbetalning. Köpet sker via Klarna som garanterar säkerhet och trygghet vid inköpet. 
När du valt den film du vill köpa biljetter till kan du köpa biljetter direkt till filmen, utan att slussas vidare till en ny sida. Ditt köp sker helt på www.cnema.se och biljetten får du skickad till dig digitalt. 

Telefon

Biljetter bokas även via telefon när kassan är öppen och i mån av tid. Ring 011-15 15 15 för att boka biljett i biljettkassan.

Obs! Öppettiderna varierar beroende på dagens föreställningar. Läs mer under fliken Öppettider.

Biljettkassa

Biljettkassan finns i foajén på Cnema, Kungsgatan 56. I vår biljettkassa kan du köpa och boka biljetter, samt betala och hämta biljetter bokade via webbplatsen eller telefon.

Det går bra att betala med de flesta konto- och kreditkort så som Visa och Mastercard. Vi tar däremot inte emot Maestro, Electron eller American Express. Det går även bra att betala kontant.

Vi tillhandahåller betalning mot faktura/rekvisition för företag eller organisationer. Vi tar inte emot presentkort från andra biografer.