Barnens bio

BARNENS BIO

Cnema är barnens bio med massor med filmer och aktiviteter för familjens minsta! Du kan se barnbio varje helg och lov under hösten, vintern och våren på Cnema.

Det finns filmer som passar de lite större barnen och filmer för de minsta som kanske besöker en biograf för allra första gången. På vår webbsida hittar du alla barnbiofilmer om du väljer kategorin "barnbio", du kan också välja dag i kalendern och se vilka filmer som visas just den helgen eller det lovet som ni är sugna att titta förbi. I Cnemas tryckta månadsprogram hittar du också den barnbio som visas på Cnema under kommande månader. 

Barnfilmspremiär

När en barnfilm har premiär på Cnema firar vi med att bjuda våra yngsta besökare på fika, ballonger och pyssel! Kom en stund innan filmen börjar och ta del av aktiviteterna i foajén.

Biljettpriser för barnfilm

Priset på våra barnbiofilmer beror på längd och hur nya de är. Filmer under 1h kostar oftast 40 kr per person (vuxna och barn) och filmer över 1h kostar 65 kr. Nya filmer som precis har haft premiär och filmer som visas i 3D kan ibland ha ett högre pris. Priset hittar du vid varje specifik film.