BabyBio

För föräldralediga

BABYBIO

Föräldraledig och sugen att gå på film? Ta med din bebis (upp till 1 år) och kom på Cnemas Babybio! Visningarna är speciellt till för nyblivna föräldrar och anpassade för de små med lägre ljud i en svagt upplyst salong. Hos oss finns skötbord och mikrovågsugn för barnmat. Du får gärna ta med fäll/filt/bärsele i salongen men barnvagnen ställer du i vår foajé. Självklart är det helt okej med ljud från de små under visningen!

Babybio har vi en gång var tredje vecka och vi uppdaterar vad vi visar för filmer kontinuerligt - så håll utkik :)
Vi har tagit hänsyn till filmernas längd och språk för att göra upplevelsen så bra som möjligt för dig! Har du andra önskemål eller förslag på hur vi kan förbättra Babybio kan du maila till program@cnema.se

Du som förälder betalar din biljett men bebisen går gratis. För att köpa biljetter på webben väljer du en ordinarie biljett och sedan en biljett för Bebis på BabyBio (under "Rabatter") för att få ut din och ditt barns biljett.

Biljetterna skickas till den mailadress du angivit, du väljer om du vill skriva ut dem (pdf) eller visa upp dem i mobilen när du kommer på filmvisningen. 


*** SOMMARUPPEHÅLL ***

BabyBio är tillbaka till hösten, håll utkik!