AUDIOVISUAL TALKS

CRAZY PICTURES 9 JUNI - ONLINE

AUDIOVISUAL TALKS - CRAZY PICTURES 9 JUNI - ONLINE 13:00

- Ett inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild.

Vid säsongens sista Audiovisual Talks 9 juni gästas vi av Olle Tholén från Crazy Pictures, i en exklusiv master class om ett svenskt filmbolags resa från virala framgångar på Youtube till att skapa sin första guldbaggenominerade långfilm "Den blomstertid nu kommer" , en internationell succé såld till 100 länder. 

Missa inte denna spännande berättelse om ett projekt med både stor motgång och framgång!

Medverkan är helt kostnadsfri men din anmälan krävs.

ANMÄL DIG HÄR > https://invajo.com/l/0Lqd4wjhTC

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Vi kommer under våren och försommaren att genomföra fyra olika online seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter. 

#Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park and Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/ Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/ Svenska Filminstitutet